Tijd voor Slippers!!

Tijd om jouw slippers uit de kast te trekken maar mochten ze vorig jaar stuk zijn gegaan maakt je dan geen zorgen want wij hebben ze nu volop in huis!!

Het mooie weer gaat er eindelijk komen, we hebben er lang op moeten wachten maar de vooruitzichten zijn er. Tijd voor slippers!! Tijd om snel naar onze winkel te komen en te kijken welke slippers jouw het lekkerste passen. Zo hebben wij van diverse merken slippers / sandalen in huis. Havaianas, Ipanema, Reef, Adidas, Nike en Rider. Voor zowel dames als heren als kinderen hebben we een leuke keuze voor jou gemaakt. Met vrolijke printjes maar ook rustige kleuren zodat je deze gemakkelijk kan combineren onder al jouw kleding. 

Havaianas: al jaren in onze collectie is het welbekende merk Havaianas, bedacht in Brazilië om de armere mensen aan schoeisel te helpen zodat ze niet op hun blote voeten hoefde te lopen. Nu uitgegroeid tot werelds best verkochte merk met vele modellen en printjes met Swarovski steentjes met smalle bandjes en dikke en dunnen zolen voor de dames/meisjes en bredere bandjes voor de heren en kinderen. 

Reef: sinds vorig jaar hebben wij het merk Reef kunnen bemachtigen en met veel succes hebben wij deze vorig jaar al verkocht. De modellen van Reef zijn modern en hebben anatomische, voorgevormde en zachte, verende zolen waarop je de hele dag kan lopen. Zelfs wandelen is geen probleem op deze slippers oftewel sandalen want de naam slippers doet eigenlijk te kort aan deze Reef collectie. De slippers zijn gemaakt met diverse banden, geweven of van veganistisch leer. Het materiaal is veelal gerecycled en daarmee denkt Reef aan onze planeet. 

Ipanema: ook Ipanema is een Braziliaans merk en is vernoemd naar één van de exotische en beroemde stranden van de wereld. De print onder de zool van Ipanema is de print van de boulevard van Ipanema. Dit is de boulevard in het zuiden van Rio de Jamairo. Met deze modieuze slippers kan jij naar het strand en naar de stad. Ze zijn gemaakt van recyclede materialen en kunnen ook weer gerecycled worden. Zo draag je met deze slippers bij aan een betere wereld. Maar natuurlijk is het belangrijk dat ze mooi aansluiten op de voet en dat doen deze zeker. 

Neem snel een kijkje in onze webshop SportenBestelOnline.nl of kom snel naar Sportzaak Sportief in Naarden of WellSport in Maarssen.

Je vindt onze Sportzaak in Naarden vlak naast snelweg A1 afrit 7 richting Naarden-Vesting een Vestingstad gelegen in het Gooi. 

De sportzaak in Maarssen ligt vlak naast de snelweg A2 afrit 6 en is gelegen in de historische stad Maarssen-Dorp langs de Vecht. Botenliefhebbers kunnen de boot gemakkelijk aanmeren en te voet naar de winkel lopen.

Terug naar overzicht