Nieuwe Nike Collectie 2024

Laat het voorjaar maar komen met deze te gave collectie van Nike Casual

Hoewel we nog midden in de winter zitten en we de winterjassen nu in de sale hebben komt de nieuwe voorjaarscollectie al weer binnen. Dit seizoen hebben wij hele gave kleding en sneakers van NIKE met mooie pastelkleuren voor de dames en stoere kleuren voor de heren. De kwaliteit van de stoffen is weer als vanouds zoals we dit gewend zijn van dit merk. De designs en de combinaties van de items maken het dat je een hele leuke combinatie voor jezelf kan maken. Het is een collectie die laat zien dat jij er mag wezen en dat je dat ook duidelijk mag laten zien.

Of je nu thuis op de bank gaat zitten en lekker een film opzet of dat je naar de sportschool gaat. We hebben het allemaal in huis. Hoe leuk kan dit seizoen worden!? We zijn er in ieder geval klaar voor en hebben de winkel een flinke opfrisbeurt gegeven. De middenstelling hebben wij vernieuwd en de nieuwe etalagepoppen geven je meteen inspiratie bij binnenkomst bij Sportzaak Sportief in Naarden.

Kom je er zelf niet uit dan staan onze verkoopmedewerkers altijd voor je klaar om samen met jou een super leuke combinatie te creĆ«ren. Wij zien jou al lopen in deze te gekke, super gave Nike collectie. Dus zien we je snel?

Terug naar overzicht