Nieuwe Collectie Reset Zomerjassen

Nieuw in ons assortiment is Reset.

Reset is een merk die zich alleen gespecialiseerd heeft in jassen. Hiermee zijn ze ver in de ontwikkeling van een mooi product met goede kwaliteit ritsen en stoffen.

Link naar 'https://www.sportenbestelonline.nl/Zomerjassen-Dames-Voorjaar'


Trots zijn wij op onze mooie collectie zomerjassen en bodywarmers in zomerse kleuren van Reset Outerwear. De Jacks zijn er in bomber, kort en middellang. De bodywarmers hebben we in 2 lengtes en zijn heerlijk voor het mooiere weer dat er nu weer aankomt met de lente. De pufferjacks hebben een donsvoering die je lekker warm houdt tijdens de wat killere dagen.
De kwaliteit die wij nu in huis hebben is speciaal voor de zomer en is dunner dan de winterkwaliteit. De jacks zijn geschikt voor de lente, zomer en herfst.


Fietsen, wandelen en lekker shoppen met deze lichtgewicht jassen is ideaal omdat je de jas klein kan opbergen in het bijgeleverde zakje en je het zo in je tas kan stoppen zonder te veel extra gewicht daarin. Ideaal ook in je koffer voor de vakantie of weekendtripje.

Ben jij ook enthousiast geworden van onze 1e blog en deze mooie jassen kom dan lekker even passen in onze winkel in Naarden aan de Amersfoortsestraatweg naast de Albert Heijn en Etos.

Kom gerust passen in onze winkel of bestel gemakkelijk online in onze webshop sportenbestelonline.nl 

Op naar een mooi voorjaar !!


Terug naar overzicht