Kerstvakantie

Gesloten van 27 t/m 31 december in verband met de kerstvakantie.

Kerstvakantie is een tijd waarin we allen terugblikken op het afgelopen jaar. Een jaar met vele ontwikkelingen en veranderingen voor iedereen. Het begin van het jaar dat we nog gesloten waren door de lock-downs. Het jaar waarin we weer mochten, voor ons weer het startsein dat alle clubs weer mochten sporten op de ouderwetse manier. Gewoon weer gezellig contact met de klanten in de winkel. Wat was dat fijn dat we weer gewoon alles mochten. Het was even wennen weer klanten in de winkel maar nu aan het einde van het jaar weten we al niet beter meer.

Verder was het "het jaar", waarvan we nooit gedacht hadden dat dit ooit nog eens zou gebeuren zo dicht bij huis, van de oorlog in Oekraïne. Met alle gevolgen van dien die we allemaal voelen. Door de prijsstijgingen is de consument voorzichtiger en merken vele winkels dat klanten zuiniger zijn gaan leven. Het besef verder dat we zuinig op de aarde moeten worden en de daarbij behorende ontwikkelingen. Ook deze ontwikkelingen voeren wij al door in onze producten. Zo hebben wij voor de Bussumse voetbalvereniging BFC een gerecycled shirt geleverd. Het shirt is gemaakt van plastic flessen. Gek hé, dat je gewoon in een shirt loopt van plastic maar wat een mooie ontwikkeling. Zo zijn wij een stapje verder en gaan we de komende jaar hierin nog meer goederen en stappen maken in duurzaamheid. Meer hier over gaan we je volgende jaar zeker melden.

Maar voor nu gaan wij het jaar afsluiten met een kleine vakantie. Wij gaan even dicht tussen kerst en oud & nieuw. Onze webshop blijft wel geopend en zullen wij dagelijks versturen.

Wij wensen jullie allemaal ook hele fijne dagen toe samen met familie en/of vrienden en hopen jullie snel weer te zien in het nieuwe jaar 2023.

Team Sportzaak Sportief Naarden

Terug naar overzicht