Dipje in het Voorjaarsweer

We mochten al even genieten van het mooie weer. Daarbij zien wij meteen dat de consument weer zin heeft in nieuwe sneakers en voorjaarskleding. 

Link naar 'Link naar 'https://www.sportenbestelonline.nl/Sneakers''

Afgelopen jaar zijn wij op zoek gegaan naar nieuwe merken en hebben ons daarbij laten inspireren door mooie merken die voor kwaliteit gaan. Het aanbod is reuze maar het juiste merk is bindend. Merken zijn meer dan ooit belangrijk geworden voor de consument. Hiermee kan je je onderscheiden en laten zien dat jij met trends meeloopt.
Deze trends laten wij met o.a. Munich, Champion, Nike, Asics, Lacoste en Adidas in onze nieuwe zomercollectie zien in onze winkel. 

Munich is voor ons een merk dat meebeweegt met de keuze van de kleine consument die graag speelt en daarmee zijn sneakers zwaar belast. De sneakers van Munich kunnen tegen een stootje en zijn slijtvaster dan menig andere kinderschoen. Ze zijn  wel wat duurder, maar als je er langer mee kan doen dan is de levensduur belangrijker dan de prijs. Tenslotte ben je niet sneller weer terug in de winkel omdat de schoen al versleten is. Een echt rauwdouwer dus. Met de formule1 vlag in de hiel en het cijfer 33 van Max Verstappen is deze schoen populair bij menig idool, dan wel bij pappa als mamma. 

Naast de kinderschoenen zijn er ook Dames- en Herensneakers in onze winkel en webshop te koop. Neem gerust een kijkje of kom gezellig passen in onze winkel net buiten Naarden-Vesting.

Link naar onze webshop:  'https://www.sportenbestelonline.nl/Sneakers'

 We hopen jullie snel te zien, wij gaan weer verder met het presenteren van de nieuwe collectie in onze winkel want er komt elke dag nieuwe voorraad binnen. Wacht niet te lang want nu hebben wij (bijna) alle maten nog in huis.

Terug naar overzicht