Black Friday

Blue Sportwear is een Scandinavisch merk en gebruikt Prima Katoen waardoor de stoffen heerlijk zacht aanvoelen. Voor Black Friday hebben wij nu 25% korting op de GEHELE collectie van dit geweldige merk zitten. Ervaar zelf ook de heerlijke zachte kwaliteit van de kleding waar je deze winter lekker comfortabel de kachel wat zachter kan zetten. 

Vooral de TEDDY vesten zijn om in te wonen. Ze houden je lekker warm en zo perfect geschikt om ook snel mee naar buiten te gaan. Lekker comfortabel en dat nu met 25% korting tot en met maandag 28 november 2022.

Koud, winter, kachel laag, tijd voor warme kleding want dan kan je echt die kachel lager draaien. We hebben vorige week al nachtvorst gehad en dat was meteen merkbaar in de winkel. De warme handschoenen van Barts, Stanno en Nike volgen over de toonbank. Grappig om te zien hoe het weer van invloed kan zijn op je omzet. 

Vele merken zeggen dat dit geen invloed heeft maar met onze 30 jaar in de sporthandel is dit toch echt wel een gegeven. Koud weer zorgt er echt voor dat mensen warme kleding gaan aanschaffen, want tegen koud weer kan je je kleden. 

Het dragen van warme kleding is verder ook erg belangrijk voor je lichaam, je houdt je spieren en botten warm en daarmee voorkom je blessures en lichamelijke klachten. Mensen met reuma reizen daarom vaak af naar warmere landen om zo de winter door te komen. Niet voor iedereen is dit haalbaar dus moeten we een beetje goed voor ons zelf zorgen tijdens de koudere wintermaanden.

Wij helpen tijdens het Black Friday weekend jou een handje. Daarom nu op de Blue Sportswear 25% korting. Wees er snel bij want nu ligt jouw maat er nog!!

Fijn weekend en nog een laatste tip: Koop bij jouw plaatselijke winkelier. Je steunt daarmee de winkelier en je eigen woonomgeving. Het is toch leuker als je lekker kan shoppen in de stad of het dorp !? Samen zorgen we voor een mooi retail-landschap als ook jij shopt in de winkel. Dank alvast.

Terug naar overzicht