Kerstvakantie
Maandag 12 december 2022

Gesloten van 27 t/m 31 december in verband met de kerstvakantie.

Lees meer
Black Friday
Donderdag 24 november 2022

Blue Sportwear is een Scandinavisch merk en gebruikt Prima Katoen waardoor de stoffen heerlijk zacht aanvoelen. Voor Black Friday hebben wij nu 25% korting op de GEHELE collectie van dit geweldige merk zitten. Ervaar zelf ook de heerlijke zachte kwaliteit van de kleding waar je deze winter lekker comfortabel de kachel wat zachter kan zetten. 

Vooral de TEDDY vesten zijn om in te wonen. Ze houden je lekker warm en zo perfect geschikt om ook snel mee naar buiten te gaan. Lekker comfortabel en dat nu met 25% korting tot en met maandag 28 november 2022.

Lees meer
Herfstvakantie
Zondag 16 oktober 2022

Wij zijn een paar dagen gesloten om even bij te komen van een druk seizoen. Het startte met de nieuwe BFC wedstrijdkleding die wij mochten verzorgen voor de Bussumse voetbalclub. Een club met een zeer hoog aantal leden zowel breedteteams als selectieteams. De selectieteams presenteren zich altijd in de clubkleding tijdens trainingen en wedstrijden en zijn duidelijk zichtbaar te vinden op de velden. Uiteraard is deze clubkleding ook verkrijgbaar voor de breedteteams en kunnen wij dit voorzien van initialen. Alle kleding wordt voorzien van het BFC-clublogo en het logo van de hoofdsponsor Kloosterman Keukens en Badkamers. Dit was een zware klus maar we hebben het voor elkaar gekregen naast alle andere leden van o.a. de Gooische Hockeyclub GHC uit Bussum, Voetbalvereniging NVC uit Naarden en de leden van Hockeyclub Naarden die weer te zien zijn in hun nieuwe clubkleding en team-sweaters.

Wij gaan dus even uitrusten om zo uitgerust weer te starten met het aankomende herfst - winter seizoen waar we al een mooie collectie winterjassen van Reset Outerwear en Circle of Trust voor in huis hebben.

Geniet lekker als jullie ook vakantie hebben en wij zien jullie graag weer vanaf vrijdag 21 oktober vanaf 10 uur in onze winkel.Lees meer